Ansvarsfriskrivning

Ansvarsfriskrivning för SwedenFox Ab
Om du behöver mer information eller har några frågor om vår webbplats ansvarsfriskrivning , är du välkommen att kontakta oss via e-post, kontakt@swedenfox.se.

Ansvarsfriskrivning för www.askari.nu
All information på denna webbplats publiceras i god tro och för information av allmän ändamål.
SwedenFox Ab(www.askari.nu) strävar efter att hålla informationen på webbplatsen uppdaterad och korrekt. Trots detta kan felaktiga eller ofullständiga uppgifter förekomma.
Vi på SwedenFox Ab(www.askari.nu) ger inte garantier om fullständighet, tillförlitlighet och riktigheten i denna information. Alla åtgärder du tar på den information hittar du på denna webbplats (www.askari.nu), är helt på egen risk.

Vi på SwedenFox Ab(www.askari.nu) kommer inte att vara ansvariga för eventuella förluster och / eller skador i samband med användning av vår hemsida. Från vår hemsida kan du besöka andra webbplatser genom att följa hyperlänkar till sådana externa webbplatser. Samtidigt som vi strävar efter att ge endast kvalitet länkar till användbara och etiska webbplatser, så har vi ingen kontroll över innehållet och arten av dessa platser.Dessa länkar till andra webbplatser innebär inte en rekommendation för allt innehåll som finns på dessa platser.
Webbplatsägare och innehåll kan ändras utan förvarning och kan inträffa innan vi har möjlighet att ta bort en länk som kan ha gått ”dåliga”.Var också medveten om att när du lämnar vår hemsida, kan andra platser ha olika sekretesspolicy och villkor som ligger utanför vår kontroll. Var noga med att kontrollera sekretesspolicy av dessa platser, liksom deras ”Terms of Service” innan du gör något köp eller handling.
Samtycke
Genom att använda vår hemsida, härmed samtycker du till vår ansvarsfriskrivning och samtycker till dess villkor.
Denna webbplats ansvarsfriskrivning uppdaterades senast den: måndag, juli 20, 2015