Välj bland våra populära märken!

Att hitta rätt märke för dig är viktigt för oss och därför erbjuder vi er dom populäraste märkena som finns på marknaden just nu. För att hitta just dem boxningshandskar, benskydd, shorts, utrustning eller träningskläder du söker efter så finns det ett flertal märken att välja mellan. Vi har erkända varumärken som Twins, Fairtex, Leone, Boxeur des rues, Booster, King, Queen, Lo-bloo, Sisu m.m. Med våra extra funktioner som färg och storleks-filtrering så kan du smidigt och snabbt hitta det du letar efter. Med en enkel prisreglerare kan du även sätta priset på hur mycket du vill handla för. Läs mer om våra varumärken här under!

Boxeur des rues

BOXEUR DES RUES

BOXEUR DES RUES

Boxeur des rues är ett franskt ord som betyder gatuboxare, där dom får sin inspiration från Savate. Genom att samla tekniker använda av Marseilles hamnbusar (chausson) och Paris’ gangstrar (savate) skapades en första standard för savate. Dessa tekniker utvecklades först för att användas i gatuslagsmål, som senare flyttades till underground fight clubs på Marseilles tuffa hamnar. Boxeur des rues är ett av dem mer kända märkena utanför Sverige och dem har stort utbud av boxningshandskar och streetwear till både tjejer och killar.

Klicka här för att se mer från Boxeur Des Rues.

LEONE

Leone skapades 1947 utav Orlando Leone och det blev snabbt populärt bland italienska boxare att bära Leone’s boxningshandskar. Orlando Leone hade många års erfarenhet inom sektorn för lädervaror och utvecklade vidare sina kunskaper genom att tillverka hög kvalitets boxningshandskar gjorda av äkta läder. Idag bärs märket med stolthet utav en av världens mest kända kickboxare Giorgio Petrosyan och har snabbt växt till sig att vara en av dom starkaste märkena för kickboxare och thaiboxare. Deras fokus är kvalité och en unik design som ingen annan har.

Klicka här för att se mer från Leone.

Leone

Fairtex

FAIRTEX

Fairtex har varit förstahandsvalet för professionella fighters i årtionden. Dem har satt standarden för hög kvalité sedan 1971 och tar stolthet i att göra den bästa utrustningen i branschen. Deras boxningshandskar är handgjorda med 100% äkta läder och shortsen är designade så att du har full frihet med rörelserna från sparkar och knän. Säkerhet är högsta prioritet för Fairtex och dem har flera patenterade benskydd och unika boxningshandskar med design gjorda för att undvika skador.

Klicka här för att se mer från Fairtex.

BOOSTER FIGHT GEAR

Booster är ett belgiskt kampsports märke som är specialiserade i Muay Thai och MMA. Märket är känt för dess höga kvalité och snygga designs. De är en av dom största producenterna av boxningshandskar och kampsportsutrustning med filialer över hela världen. Oavsett vilken kampsport du tränar så tillgodoser Booster alla dina behov från boxningshandskar, benskydd, shorts, suspensoarer och träningsväskor.

Klicka här för att se mer från Booster Fight Gear.

Booster fight gear

Twins special

TWINS SPECIAL

Twins är ett av världens kändaste varumärke när det gäller thaiboxningsutrustning. Deras boxningshandskar, benskydd, shorts och utrustning tillverkas i Thailand och håller alltid högsta kvalité. Du kan hitta handgjorda boxningshandskar av 100% äkta läder eller shorts gjorda av högkvalitet satin. Det finns även flera säckhandskar, mittsar och huvudskydd att välja mellan.

Klicka här för att se mer från Twins Special.

LO-BLOO

Lobloo [low blow] började sin första utveckling när MMA fightern Usama Aziz kom på en genialisk idé. Han ville göra ett grenskydd som kunde vara både bekväm och säker, men samtidigt ha det som saknades hos andra tillverkare. Nämligen känslan att suspensoaren sitter på plats, i alla möjliga rörelser som en kampsportare är kapabel att göra. Idag har Lobloo ett patenterat system som tillåter kåpan att ligga mot kroppen oavsett rörelser, och är samtidigt extremt slagtålig. Lobloo är en väldigt eftertraktad suspensoar och finns för både tjejer och killar.

Klicka här för att se mer från Lobloo

lobloo

Sisu Tandskydd

SISU™

Ett revolutionerande tandskydd har äntligen kommit. SISU™ är först med att göra ett utomordentligt tunt tandskydd, som är både bekväm att använda och även ger dig maximal säkerhet för tänderna. Dem erbjuder mellan 30 och 50 procent bättre skydd än den bästa konventionella skydden på marknaden. SISU™”The game changer” använder sig av modernt högteknologiskt material som är unikt i sitt slag och är utmärkt för kampsporter som thaiboxning, kickboxning och MMA.

Klicka här för att se mer från SISU.

BETTER YOU

Vi inom kampsport har hårdare press på oss när det gäller doping och hur vi sköter våran kropp. På Askari så har vi höga krav när det gäller försäljning av kosttillskott, då vi behöver vara helt säkra på att ni som handlar hos oss kan ta tillskottet utan att behöva oroa sig för otillåtna tillsatser eller annat onödigt. Better You är ett premiumkosttillskott med ett sortimentet av helt naturliga kosttillskott. De naturliga kosttillskotten har tagits fram med innovativa och produkttekniska lösningar. Det sticker ut från mängden och det passar oss kampsportare väldigt väl.

Klicka här för att se mer från Better You

 

Better You

No Stink

No Stink Deodoriser

No Stink Glove Deodoriser lägger du i boxningshandskarna efter träningspasset för att hålla handskarna fräscha. Påsarna gör så att all fukt absorberas och samtidigt dödar alla bakterier. Idealiska för boxningshandskar som är svåra att tvätta och torka. Köp dina No Stink Glove Deodoriser till dina boxningshandskar här på Askari.

Klicka här för att se mer från NO STINK DEODORISER.